top of page
Bereiden van gezonde voeding

HEALTH & NUTRITION

Feeling good is an inside job !

Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor uw lichaam: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen, vezels en genoeg vocht.
Met goede voeding voelt u zich fitter. En u heeft een kleinere kans op diabetes, kanker en ziekten van uw hart en bloedvaten, zoals een beroerte of hartaanval.

Nutritional Cooking
smoothie

VOEDINGSADVIES

Met behulp van de juiste richtlijnen en coaching en motivatie bereik je sneller resultaten dan verwacht!

Boek een consult

SHAKES & HULPMIDDELEN

Naast een gezondere levensstijl met natuurlijke producten kan je alsook terecht voor hulpmiddeltjes om moeilijke momenten te overbruggen of om een boost te geven aan jouw afslankproces

COMBINEER

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Combineer voedingsadvies met beweging of een bepaalde therapie voor snellere resultaten maar alsook duurzamere resultaten.

1688063437171.jpg

Ons Restart traject is een traject gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waarover je over 3 fases jouw einddoel bereikt: je ideale gewicht krijgen en levenslang leert behouden. 

Restart is gezond afvallen met begeleiding. Ons Restart traject is helemaal geen dieet maar een nieuwe kans op een gezonde levensstijl.

Restart-lifestyle-9069.webp
images.jpg
WhatsAppImage2022-12-13at14.20.18.webp
Reslim_Relax_Mockup2.jpeg

ONZE PARTNERS

logo efit_edited_edited.png
Logo BS vectorisé (grand S) reveal_edite
logo-lpg-endermologie_edited.png
mesoestetic-logo_edited.png
bottom of page